Over ons

Firesafe is een professionele leverancier, consulent en Uw partner in algemene brandbeveiliging met een zeer breed assortiment van brandwerende materialen en diensten na verkoop en dit in combinatie met meer dan 25 Jaar ervaring in de sector !

Niet alleen als importeur en leverancier van brandblussers en brandhaspels, maar ook als leverancier van onder andere, brandmelding, detectie, noodverlichting, rookmelders, gasmelder, Co melder, Branddeken, Signalisatie, Evacuatieplan, Noodladders, Rookkoepels, Systems...enz Kortom, Wij zijn Uw Partner en de Referentie voor producten op het gebied van Brandpreventie, en Algemene Brandbeveiliging => Kortom 1 partner voor al uw vragen en benodigdheden !

Met onze deskundigheid in alle facetten van brandpreventie en een compleet pakket beproefde producten kunnen we elk gebouw brandveilig maken. Menige eigenaar, gebruiker, architect, installateur of aannemer heeft ervaren, dat Firesafe de regelgeving hanteert vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit.

Natuurlijk letten wij ook op het kostenaspect van de brandbeveiliging. Firesafe werkt uitsluitend met Kwalitatieve Producten omdat wij weten dat een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie van het grootste belang is.

Firesafe is de referentie voor adviezen, verkoop, plaatsing, reparaties , controle en onderhoud van alle diverse merken en type’s van brandblusmiddelen.

Firesafe is dan ook Alert op alle facetten van veiligheid bij ons kan u terecht voor vakkundige adviezen voor de implementatie van de diverse blusmiddelen, signalisatie, opleidingen en heeft tevens ook de deskundigheid voor het opmaken van nood-evacuatieplannen, interventiedossiers.

Firesafe streeft er ten alle tijden naar om een uitstekende service te verlenen naar haar klanten en om veel meer te zijn dan slechts een betrouwbare leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit. Hoe? Door te blijven investeren in ons betrouwbare netwerk van leveranciers om zo waar mogelijk ons aanbod van brandbeveiligingsproducten te verbreden. Hierin is ons uitgangspunt de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten om zo tegen zeer concurrerende prijzen onze kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren. In de praktijk betekent dit kortweg dat er aanzienlijk bespaard kan worden in je bedrijf of organisatie op de jaarlijks wederkerende kosten van de brandveiligheid.

Firesafe vindt het tevens ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat er een goede service dienst na verkoop aangeboden wordt naar de klant toe, het is niet enkel materiaal verkopen zoals sommige van onze concurrerende collega’s het is er ook voor zorgen dat de klant na de aankoop kan rekenen op onze diensten, daarom zijn wij ook in het weekend steeds bereikbaar, interventies, plaatsing, advies …. geen enkel probleem

Waarom kiezen voor ons:

1 aanspreekpunt – goed advies – goede en snelle service – correcte afspraken – scherpe prijzen => Goede Product kwaliteitsgarantie Made in Europe ! en dit alles met meer dan 25 jaar ervaring!

Firesafe is uw Partner en de Referentie voor uw veiligheid!